Alege sa te certifici ca Instructor Aerobic

0
Posted April 10, 2014 by Admin in Cursuri acreditate

Trupul unei persoane este cea mai buna imagine a sufletului acesteia.

Aceasta este filosofia Fitness Education School, cea mai noua scoala din Romania. Cursul de perfectionare pentru instructorii de aerobic este  concepul intr-o maniera  exhaustiva, acoperind toate ariile de interes pentru cei care vor sa devina instructorii de maine. In acest sens, se organizeaza periodic Cursurile Acreditate International de Instructor Aerobic.

Intrebarea apare invevitabil: “De ce sa aleg Fitness Education School ca si cadru pentru formarea mea?”. Raspunsurile sunt multiple:

1.  avem cel mai corect pret din Romania – cursul costa 1800 de ron

2. cursul este structurat in module distinctive, clare si bine conturate

3. cursul imbina atat partea teoretica cat cea practica, astfel ca fiecare cursant ajunge, fie prin proiectele de curs sau prin simularile de tip clasa, sa testeze concret informatiile primite de la profesori in timpul predarii.

4. profesorii nostru sunt experti in domeniile lor – fiecare modul este coordonat de catre persoane care sunt printre cele mai competente in domeniul lor. Un bun formator nu este acela care stie doar sa transmita informatia, dar care ajuta cursantul sa deprinda abilitati si comportamente.

5. cursul a obtinut recunoastere internationala – prin acreditarea primita de la Ministerul Muncii si Invatamantului, el este recunoscut in toata Uniunea Europeana.

Deci daca faci parte din acei oameni care frecventeaza orele de aerobic si vrei sa faci un pas in fata si sa faci un business profitabil ca instructor, Fitness Education School este locul ideal unde sa pui o baza solida pentru cariera ta.

Inscrie-te ACUM!


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response

(required)