Alege sa te certifici ca Instructor Fitness

0
Posted April 10, 2014 by Admin in Cursuri acreditate

Esti intotdeauna un elev, niciodata un maestru. Trebuie sa continui sa progresezi

Toata experienta noastra umana este un proces continuu de invatare si nicioadata nu trebuie sa te opresti din a-ti insusi noi informatii. De acee Fitness Education School, cea mai noua scoala din Romania, vin in ajutorul tau cu o serie de cursuri de specializare cum este Cursul Acreditat Internation de Instructor Fitness.

Dar de ce sa alegi Fitness Education School ca si cadru pentru formarea ta cand mai sunt atatea scoli? – raspunsurile sunt multiple:

1.  practicam cel mai corect pret de piata – cursul costa 1400 de ron incluzand taxa de examen

2. cursul este structurat in module distinctive, clare si bine conturate

3. cursul imbina atat partea teoretica cat si practica astfel ca fiecare cursant ajunge in situatii concrete in care sa puna in valoare informatii predate.

4. profesorii nostru sunt lideri in domeniile lor. Incepand de la fosti sportivi de performanta si pana la cadre medicale, ei sunt persoanele potrivite sa va formeze deprinderile si abilitatile ca sa ajungeti antrenori personali de top.

5. cInvatamantului, astfel el este recunoscut in toata Uniunea Europeana.

Vrei sa arati mereu in forma, sa iti imbunatatesti antrenamentul prin invatarea de tehnici de antrenament, anatomie si nutritie sau vrei sa faci un pas in fata si sa faci un business profitabil antrenand, Fitness Education School este locul ideal unde sa pui o baza solida pentru planul tau.

 

Inscrie-te ACUM!


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response

(required)