Dieta pentru zonele critice

0
Posted December 7, 2011 by Admin in Diete


Dieta anti-burtica
Acest regim are 1.300 calorii pe zi. Urmeaza-l timp de 15 zile.
Ziua 1

  • MIC DEJUN: o cafea cu un cub de zahar si 200 ml lapte degresat, 2 felii de paine integrala cu 2 lingurite de magiun.
  • GUSTARE: o banana mica.
  • PRANZ: 70 g de orez integral cu suc de rosii proaspat (preparat din 200 g de rosii, condimente si o lingurita de ulei de masline), 100 g de somon la gratar si 100 g dovlecei fierti.
  • GUSTARE: un iaurt mic cu fructe.
  • CINA: supa de legume, 50 g de sunca, salata verde cu ulei de masline si lamaie si un pahar de vin rosu.

Ziua 2

  • MIC DEJUN: o cafea cu un cub de zahar si 200 ml lapte degresat, plus 2 felii de paine integrala cu 2 lingurite de magiun.
  • GUSTARE: un iaurt mic cu fructe.
  • PRANZ: 70 g paste integrale cu zeama de legume (preparata din 300 g dovlecei, 2 lingurite de ulei de masline, 2 felii subtiri de pastrama de vita si 100 g morcovi rasi).
  • GUSTARE: un kiwi mare.
  • CINA: o salata din mai multe tipuri de legume, o lingurita de ulei, 100 g ton in suc propriu si un pahar de vin rosu.

Ziua 3

  • MIC DEJUN: o cafea cu un cub de zahar si 200 ml lapte degresat si un pachet de biscuiti integrali de 25 g.
  • GUSTARE: 3-4 caise
  • PRANZ: rulouri de somon cu orez cu ulei de masline, telina olandeza, busuioc si 280 g de morcovi rasi.
  • GUSTARE: un iaurt simplu.
  • CINA: somon cu salata de verdeturi, cu o lingurita de ulei de masline si un pahar de vin rosu.

Ziua 4

  • MIC DEJUN: o cafea cu un cub de zahar si 200 ml lapte degresat si 2 felii de paine integrala cu 2 lingurite de magiun.
  • GUSTARE: o banana mica.
  • PRANZ: 70 g de orz integral fiert in zeama de legume cu ardei grasi si o lingurita de ulei de masline, 100 g de piept de pui fiert, ierburi aromate, 100 g suc de rosii.
  • GUSTARE: un iaurt cu fructe.
  • CINA: salata verde cu o lingurita de ulei de masline, 100 g de mozzarela si un pahar de vin rosu.

Ziua 5

  • MIC DEJUN: o cafea cu un cub de zahar si 200 ml lapte degresat si 2 felii de paine integrala cu 2 lingurite de magiun.
  • GUSTARE: un iaurt cu fructe.
  • PRANZ: 70 g paste integrale cu 200 g vinete, ardei iuti, 100 g sardine marinate, zeama de lamaie, 100 g morcovi rasi.
  • GUSTARE: un kiwi mare.
  • CINA: supa-crema de legume (orice fel, dar fara cartofi si mazare), 60 g somon afumat, un pahar de vin rosu.

Dieta pentru subtierea taliei
Acest regim are 1.300 calorii pe zi. In 2 saptamani, vei avea o masura mai mica.
Ziua 1

  • MIC DEJUN:o cafea cu un cub de zahar si 100 ml lapte degresat, 30 g cereale, 2 prune.
  • GUSTARE: un iaurt integral.
  • PRANZ: 70 g paste cu suc de rosii proaspat, 100 g de vita fiarta cu salata verde cu o lingurita de uli de masline.
  • GUSTARE: o piersica.
  • CINA: 50 g de branza de capra, cu salata verde si ulei de masline si 50 g de paine.

Ziua 2

  • MIC DEJUN: o cafea cu un cub de zahar si 100 ml lapte degresat, 25 g biscuiti integrali, un kiwi mare.
  • GUSTARE: 100 g cirese.
  • PRANZ: 70 g de orez basmati, 100 g creveti decorticati (fierti la abur), 2 lingurite de ulei de masline si un praf de sofran.
  • GUSTARE: o inghetata de fructe (cam 50 g).
  • CINA: un ou fiert, 200 g fasole verde fiarta, 100 g cartofi fierti, o lingurita de ulei de masline, 50 g de paine si o banana mica.

Ziua 3

  • MIC DEJUN: o cafea cu un cub de zahar si 100 ml lapte degresat, 25 g biscuiti integrali, 2 prune.
  • GUSTARE: 25 g biscuiti.
  • PRANZ: 70 g orez, 10 g unt, un praf de sofran, 1 lingurita de parmezen, 200 g suc proaspat de rosii, 100 g merlucius.
  • GUSTARE: o felie de tort de inghetata (50 g).
  • CINA: chiftelute din 100 g morcov si un cartof, 100 g branza de capra, 200 g salata de fructe (kiwi, portocale, coacaze).

Ziua 4

  • MIC DEJUN: o cafea cu un cub de zahar si 100 ml lapte degresat, 30 g cereale, o piersica.
  • GUSTARE: un iaurt integral.
  • PRANZ: 70 g paste fierte cu o lingurita de ulei de masline, 100 g antricot de vita si salata verde cu legume.
  • GUSTARE: 2 caise.
  • CINA: salata verde cu o lingurita cu ulei de masline, 70 g sunca slaba, 100 g pepene si 50 g paine.

Ziua 5

  • MIC DEJUN: o cafea cu un cub de zahar si 100 ml lapte degresat, 30 g cereale, 100 g cirese.
  • GUSTARE: un iaurt integral.
  • PRANZ: paste fierte cu o lingurita de ulei de masline, 70 g pasta de rosii, un catel de usturoi, un ardei gras, 100 g piept de pui fiert cu ierburi aromate, 50 g salata de varza cu ulei de masline.
  • GUSTARE: o piersica.
  • CINA: supa-crema de legume, un ou fiert, 200 g cartofi fierti, o lingurita de patrunjel.

Dieta pentru micsorarea soldurilor
Acest regim are 1.300 calorii pe zi. Urmeaza-l timp de 15 zile.
Ziua 1

  • MIC DEJUN: un pahar cu apa minerala, 200 ml suc de portocale, o cana cu ceai verde fara zahar, 3 biscuiti cu secara, 3 lingurite cu miere, un iaurt degresat.
  • GUSTARE: 200 ml suc de grepfrut.
  • PRANZ: 150 g de vita la gratar, 30 g orez fiert cu o lingurita de ulei de masline si verdeata.
  • GUSTARE: o cana cu ceai verde, fara zahar.
  • CINA: 100 g branza de vaci, 200 g mazare fiarta, o lingurita cu ulei de masline, 100 g fructe de padure, 50 g paine fara sare.

Ziua 2

  • MIC DEJUN: un pahar cu apa minerala, 200 ml suc de portocale, o cana cu ceai verde fara zahar, 3 biscuiti cu secara, 3 lingurite cu miere, un iaurt degresat.
  • GUSTARE: 100 g zmeura sau alte fructe de padure.

Ca sa reduci din celulita, renunta la sare, zahar, dulciuri si salam. Consuma putine paste si mult ceai.

  • PRANZ: 150 g mozzarela, rozmarin, o lingurita de ulei de masline, 30 g de grau fiert, 20 g dovlecei fierti, menta proaspata.
  • GUSTARE: un iaurt integral.
  • CINA: un ou fiert moale, 300 g salata verde, 3 caise, 80 g paine fara sare.

Ziua 3

  • MIC DEJUN: un pahar cu apa minerala, 200 ml suc de portocale, o cana cu ceai verde fara zahar, 3 biscuiti cu secara, 3 lingurite cu miere, un iaurt degresat.
  • GUSTARE: 100 g fructe de padure.
  • PRANZ: 150 g pui fiert cu rozmarin, busuioc si patrunjel, 30 g de orez fiert cu o lingurita de ulei de masline, 200 g de fasole verde, un kiwi.
  • GUSTARE: o cana cu ceai verde si 2 prajiturele de ceai.
  • CINA: un ou fiert moale, 200 g mazare, 2 prune, 80 g paine fara sare.

Ziua 4

  • MIC DEJUN: un pahar cu apa minerala, 200 ml suc de portocale, o cana cu ceai verde fara zahar, 3 biscuiti cu secara, 3 lingurite cu miere, un iaurt degresat.
  • GUSTARE: o cana de ceai verde fara zahar si 2 prune.
  • PRANZ: salata din 100 g boabe de fasole rosie fierte, 300 g frunze de fenicul, o lingurita cu ulei de masline, o salata mica de fructe de sezon.
  • GUSTARE: un iaurt degresat.
  • CINA: 100 g mozzarela, 2 tulpini de telina olandeza, o lingurita cu ulei de masline si putin piper, plus 80 g paine fara sare.

Ziua 5

  • MIC DEJUN: un pahar cu apa minerala, 200 ml suc de portocale, o cana cu ceai verde fara zahar, 3 biscuiti cu secara, 3 lingurite cu miere, un iaurt degresat.
  • GUSTARE: 100 g fructe rosii.
  • PRANZ: 100 g somon fiert, 30 g grau fiert cu o lingurita de ulei de masline, 300 g de fenicul, o salata mica de fructe de sezon.
  • GUSTARE: o cana cu ceai verde si un iaurt degresat.
  • CINA: 125 g mozzarela, 200 g spanac fiert, 100 g fructe de padure, 50 g paine fara sare.

0 Comments



Be the first to comment!


Leave a Response

(required)